La Bordette
Chambres et table d'hôtes
WelkomKamers/giteFoto galerijActiviteitenTarieven/contactRoute
Chambres/gîte
Rooms/gite
Kamers/gite

   

Er zijn 5 ruime kamers (3 suites) van 1 à 4 (6) personen  met alle hedendaags comfort. Elk met zijn eigen badkamer en zithoek. In elke kamer is plaats om een kinderbedje bij te zetten.

                                         

                                                                    Bord Bas

Bord-Nord     

Bord-Nord                                                                Bord-Est  
 
   

Bord-Sud                                                                Bord-Ouest


Bord Bas:

Ruime suite van 45m² voor 2 à 4 (5) personen  met zicht op de vallei. Eigen badkamer met dubbele lavabo, ruime douche en wc. Een tweepersoonsbed (160x200) , zithoek met  televisie/dvd. Een aparte kamer met 2 enkele bedden (90x190). Bad-en bedlinnen. Haardroger.

      
   

Bord-Nord:

Ruime kamer van 36 m² voor 1 à 2 (5) personen met zicht op de vallei. Eigen badkamer met lavabo, ruime instapdouche, ligbad en wc. Een tweepersoonsbed (160x200) en een zithoek met slaapzetel en televisie/dvd. Twee extra bedden mogelijk. Bad-en bedlinnen. Haardroger.

   

 

Bord-Est:

Kamer van 30m² voor 1 à 3 personen  met zicht op de vallei. Eigen badkamer met lavabo, ruime instapdouche en wc. Een tweepersoonsbed (160 x 200) en een zithoek met televisie/dvd. Eén extra bed mogelijk. Bad-en bedlinnen. Haardroger.

                    

 

Bord-Sud:

Ruime suite van 45m² voor 2 à 4 (6) personen  met zicht op de tuin. Eigen badkamer met dubbele lavabo, ruime instapdouche en wc. Een tweepersoonsbed (160x200) , zithoek met slaapzetel en televisie/dvd. Een aparte kamer met 2 enkele bedden (90x200). Bad-en bedlinnen. Haardroger.

 

       

    

Bord-Ouest:

Heel ruime suite van 54m² voor 2 à 4 (6) personen met zicht op de tuin. Eigen badkamer met dubbele lababo, een ligbad, ruime instapdouche en wc. Verzorgingstafel. Bad-en bedlinnen. Haardroger. Een tweepersoonsbed (160 x 200) , zithoek met televisie/dvd. Een aparte kamer met 2 enkele bedden (90 x 200).

   

   


Gite: 

Gite van 70 m² voor 2 à 4 (6) personen. Helemaal gelijkvloers , beschikt over 2 slaapkamers voor 2 personen. Een badkamer met lavabo, douche en wc. Een leefkamer met comfortabel dubbel zetelbed, televisie met video/dvdspeler en radio/cdspeler. Een eetruimte met eettafel en ingerichte keuken. De gite beschikt over een zuidwaartsgericht terras.

           

            

               

             

     


Top